top of page

BIO

Andre de Boer.JPG

Over mij

Ik ben André de Boer en ik ben begonnen met fotograferen in 2004. 

Mij passie ligt bij landschapfotografie, het is heerlijk om zo door de natuur heen te wandelen en te genieten van al dat moois wat de natuur te bieden heeft. Door het mooie licht waar Nederland bekend om staat en de sterke weersinvloeden is de door mijn gekozen compositie bijna nooit hetzelfde. Genieten van het landschap in al zijn pracht en praal.

Van een schitterend stadslandschap tot aan een adembenemend natuurlijk- of cultuurlandschap. Om al deze factoren op een plaat te krijgen is eigenlijk orde in chaos scheppen van de belangrijkste aspecten in de landschapsfotografie. Wanneer je jezelf hiervan steeds meer bewust raakt ga je merken dat jouw foto’s elke keer weer naar een hoger niveau worden getild. Dit is ontzettend gaaf om mee bezig te zijn.

 

Naast landschappen doe ik ook regelmatig bruiloften, afscheidnemen, dieren, sport en presentaties fotograferen wat dan weer lekker afwisseld is.

Werk gebied. Dat is meestal in de buurt van Leiden en omstreken en waar ik me zelf naar toe breng.

Met deze website wil ik jullie mijn foto's laten zien hoe ik me tot fotograaf heb ontwikkeld. Ben er wel een paar jaar tussen uit geweest, maar ik heb de draad weer opgepakt omdat het toch enorm leuk en ontspannen hobby is.

Als je geïnteresseerd bent in een van mijn foto's of als je vragen hebt, stuur me dan een e-mail op andredeboerfotografeert@gmail.com

Veel plezier met het bekijken van mijn site!

 

Groet,

Andre

bottom of page